Over mijn producten

Hoe kan ik de gegevens van mijn product wijzigen?

Je kan je product nu alleen nog wijzigen door deze eerst te beëindigen en daarna een nieuw product met de nieuwe details af te sluiten op onze site. Het beëindigen van je product kan eenvoudig in je dashboard onder het tabje informatie in je overzicht.

Wat is het IMEI-nummer van mijn telefoon?

Een IMEI-nummer is een uniek serienummer van een telefoon. Het bestaat uit 15 cijfers en begint met 3-5, met 0-1-2 of met 0-1-3. Het IMEI-nummer kan je vinden door op je telefoon *#06# in te toetsen, het nummer verschijnt vervolgens in het display.

Wanneer wordt mijn bijdrage afgeschreven?

Je maandelijkse bijdrage wordt gewoonlijk rond de 5e werkdag van de maand afgeschreven.

Er is deze maand geen bijdrage afgeschreven, ben ik nog beschermd?

Bij Gavin tellen we alle schadeclaims van een maand aan het eind van die maand bij elkaar op. Op basis daarvan berekenen we dan de bijdrage voor die maand. Je betaalt uiteraard nooit meer dan je persoonlijke maandelijkse maximum. Als er in een maand geen schades zijn geclaimd, dan wordt er die maand dus ook niets afgeschreven. Je bent dan natuurlijk gewoon beschermd.

Wanneer eindigt mijn bescherming?

Je bescherming heeft geen einddatum. Het is wel mogelijk om deze op te zeggen. Dat kan eenvoudig in je dashboard. Als je voor het eind van de maand opzegt, zal eenmalig je maximum bijdrage van die maand in rekening gebracht worden. Je kunt dus het best tegen het eind van de maand opzeggen.